STichting de Zorghulp

Over ons

Stichting De Zorghulp is een non-profit organisatie die in heel Nederland en België opereert en zorgt voor betaalbare hulpen welke in bijna alle gevallen door de PGB vergoed worden. Wij werken met EU personeel uit voornamelijk Polen en Slowakije. Binnen de EU is er vrijheid inzake arbeid, geld en goederen. Deze constructie is getoetst door de Arbeidsinspectie en Inspectie Gezondheidszorg.

Wij zijn geen thuiszorgorganisatie of alleen maar een bemiddelingsbureau. Wij plaatsen een au-pair/zorghulp pas na zorgvuldige screening en profielgesprekken. Daarna begint ons echte werk op het vlak van begeleiding en maatschappelijke ondersteuning voor zover dat binnen onze mogelijkheden ligt.

"De liefde is een bron van zorg en angst"

Petra Willemse

Petra Willemse

Directeur 06-55233840

Petra werkt sinds 2014 bij Stichting de Zorghulp.Eerst als zorgconsulente, daarna als zorgmanager. Daarvoor was zij 14 jaar als manager verantwoordelijk voor de automotieve van diverse zorginstellingen waar zij de liefde voor diegene die zorg nodig hebben heeft ontwikkeld.

Elly Schoenmaker

Elly Schoenmaker

Secretaresse en bestuurslid

Elly is er ook vanaf het begin bij, na 12 jaar als secretaresse gewerkt te hebben bij een internationale softwareleverancier van routeplanningsystemen voor de transportbranche.

Roel Schoenmaker

Roel Schoenmaker

Founder 0346-252959

Roel is oprichter van de Stichting de Zorghulp. Hij begon als vrijwilliger en is vanaf 2013 tot 2019 directeur geweest. Hij is nu bestuurslid en bepaald mede het beleid.